Hoe doe je mee?

Stap 1: Stel een team samen, bijvoorbeeld collega’s, vrienden, teamgenoten vanuit je (sport) vereniging, of buurtgenoten. Een team heeft een omvang van minimaal 8 tot maximaal 20 deelnemers, inclusief één teamcaptain. Meer deelnemers betekent meer teams.

Stap 2: Kies je teamcaptain die jouw team perfect kan vertegenwoordigen en aanspreekpunt is.

Stap 3: Kies je locatie van waaruit jullie gaan spelen, bijvoorbeeld bij iemand thuis, in een horecagelegenheid, bedrijf of clubhuis. Tevens is er de mogelijkheid voor de eerste 30 teams om te spelen in het Willem II stadion.

Stap 4: Schrijf je voor 12 november 2022 in door het inschrijfformulier in te vullen op www.stadsquiztilburg.nl en maak het bedrag over van €250,-* (zakelijk per team) of €75,- (particulier team).
* De volledige opbrengst gaat naar het goede doel. Indien u als bedrijf inschrijft houdt u dan rekening met een extra BTW bedrag. Indien gewenst ontvangt u per mail een factuur op uw bedrijfsnaam. Het inschrijfgeld wordt vermeerderd met 21% BTW.

Stap 5: Naast een leuke avond staat het goede doel Quiet centraal. Wij zouden het erg op prijs stellen als je naast het minimale inschrijfbedrag als team zoveel mogelijk donaties ophaalt voor het goede doel, Quiet Tilburg. Stuur tikkie’s naar je omgeving. Elk extra bedrag naast je inschrijfgeld wordt zeer gewaardeerd. Maak het bedrag wat je als team hebt opgehaald over naar NL61 RBRB 0850 0077 04 (RegioBank) ten name van Stichting evenementen Kiwanis Tilburg onder vermelding van je teamnaam. Wij bedanken jullie bij voorbaat voor de extra donatie.

U kunt de avond ook vanuit een van de 15 Skyboxen deelnemen. Een unieke gelegenheid om op een bijzondere manier met collega’s en / of klanten deel te nemen aan de StadsQuiz Tilburg. Voor deelname in de skybox zijn extra kosten verbonden. Zie pagina sponsoring onder stersponsorschap.

Waar en wanneer?

De StadsQuiz Tilburg zal plaatsvinden op zaterdag 19 november 2022. De teamcaptains kunnen de vragen en instructies ophalen om 17.00 uur in het Willem II Stadion. De Teams hebben van 17.00 tot 21.00 uur om alle vragen te beantwoorden. De winnaar zal tijdens een gezellige entertainment avond naar verwachting om 24.00 uur bekend worden gemaakt in het Willem II stadion.

Belangrijke info!

  • Teams kunnen zich inschrijven vóór 12 november 2022.
  • Inschrijving kost €250,- (zakelijk per team) of €75,- (particulier team). Hiervoor krijg je een prachtige interactieve Quiz met je team en een super gezellige feestavond en tevens steun je het goede doel ‘Quiet’.
  • Op 19 november 2022 kunnen vanaf 17.00 uur de vragen en instructies worden opgehaald in het Willem II Stadion
  • Het team dat de meeste vragen en opdrachten juist heeft beantwoord en uitgevoerd mag zich ‘StadsQuiz Koning Tilburg’ noemen

Inschrijfformulier