Opgeven als deelnemer2018-09-27T08:08:53+00:00

Hoe doe je mee?

Stap 1: Stel een team samen, bijvoorbeeld collega’s, vrienden, teamgenoten vanuit je (sport) vereniging, of buurtgenoten. Een team heeft een omvang van maximaal 20 deelnemers, inclusief één teamcaptain. Meer deelnemers betekent meer teams.

Stap 2: Kies je teamcaptain die jouw team perfect kan vertegenwoordigen en aanspreekpunt is.

Stap 3: Kies je locatie van waaruit  jullie gaan spelen, bijvoorbeeld bij iemand thuis, in een horecagelegenheid, bedrijf of clubhuis. Tevens is er de mogelijkheid voor de eerste 30 teams om te spelen in het Willem II stadion.

Stap 4: Schrijf je voor 7 oktober 2018 in door het inschrijfformulier in te vullen op www.stadsquiztilburg.nl en maak het bedrag van €250,-* per team over.
* De volledige opbrengst gaat naar het goede doel. Indien u als bedrijf inschrijft houdt u dan rekening met een extra BTW bedrag. Indien gewenst ontvangt u per mail een factuur op uw bedrijfsnaam. Het inschrijfgeld wordt vermeerderd met 21% BTW.

U kunt de avond ook vanuit een van de 14 Skybox deelnemen. Een unieke gelegenheid om op een bijzondere manier met collega’s en / of klanten deel te nemen aan de StadsQuiz Tilburg. Voor deelname in de skybox zijn extra kosten verbonden. Zie pagina sponsoring onder stersponsorschap.

Waar en wanneer?

De StadsQuiz Tilburg zal plaatsvinden op zaterdag 13 oktober 2018. De teamcaptains kunnen de vragen en instructies ophalen om 17.00 uur in het Willem II Stadion. De Teams hebben van 17.00 tot 21.00 uur om alle vragen te beantwoorden. De winnaar zal tijdens een gezellige entertainment avond naar verwachting om 24.00 uur bekend worden gemaakt in het Willem II stadion.

Belangrijke info!

  • Teams kunnen zich inschrijven vóór 7 oktober 2018
  • Inschrijving kost €250,- per team. Hiervoor krijg je een prachtige interactieve Quiz met je team en een super gezellige feestavond en tevens steun je het goede doel ‘ De Johan Stekelenburg Stichting’.
  • Op 13 oktober kunnen vanaf 17.00 uur de vragen en instructies worden opgehaald in het Willem II Stadion
  • Het team dat de meeste vragen en opdrachten juist heeft beantwoord en uitgevoerd mag zich ‘StadsQuiz Koning Tilburg’ noemen

Inschrijfformulier