Kiwanis Tilburg

De StadsQuiz Tilburg wordt georganiseerd door Kiwanis Club Tilburg. Samen met diverse sponsoren wordt dit event mogelijk gemaakt.

Kiwanis is een wereldwijde vrijwilligersorganisatie, verenigd in lokale serviceclubs, die zich inzet voor de medemens en in het bijzonder voor kinderen. Op vele manieren proberen deze clubs met vrijwilligers bij te dragen aan het welzijn en de ontwikkeling van kinderen.

Onder het motto: “Serving the Children of the World” streeft de Kiwanis Club Tilburg naar de uitvoering van deze sociale en culturele doelen.

Kiwanis Club Tilburg telt 25 leden en organiseert jaarlijks diverse evenementen om geld in te zamelen voor projecten voor kinderen. In mei wordt jaarlijks de Kiwanis Tilburg Rally georganiseerd. Tevens vindt in september het jaarlijkse Kinderoogstfeest plaats op het Pieter Vreedeplein in Tilburg.

Er zijn diverse doelen die reeds een mooie bijdrage van Kiwanis Club Tilburg hebben mogen ontvangen, waaronder de Johan Stekelenburg Stichting, de Quiet, Philharmonie Zuid Nederland, Stichting de Jarige Job, Inloophuis Tilburg, Stichting Tess en Gijsje Eigenwijsje.